Доброго ранку, шановні учні. Тема уроку: "Технологія приготування холодних страв і закусок з риби" Домашнє завдання: приготувати одну на вибір страву. Інструкційно-технологічна карта Закусочний рулет з оселедця Назва сировини Брутто Нетто Оселедець 500 350 Плавлений сир - 90 Огірок свіжий 100 90 Майонез 50 50 Технологія приготуваня Оселедець розрізати на черевці, видалити кістки і голову, помити, просушити, рибу перекласти на обробну дошку і прикрити харчовою плівкою, відбити злегка кухонним молотком. Після оселедець розкласти на чисту харчову плівку. Плавлений сир натерти на дрібній тертці, перекласти сир в миску. Свіжий огірок сполоснути і просушити, обрізати кінці з обох сторін. Натерти огірок середньою стружкою, рідину віджати, огірок перекласти в миску з плавл...
Публікації
- Отримати посилання
- X
- Електронна пошта
- Інші додатки
Доброго ранку, шановні учні. Тема уроку: " Технологія приготування салатів, овочевих закусок. Холодних страв, закусок із сиру і яєць " Домашнє завдання: пригоувати одну навибір холодну закуску.Сфотографуватися з виконаним завданням та надіслати мені в особисте повідомлення. Інструкційно-технологічна карта Яйця фаршировані рибною начинкою Назва сировини Брутто Нетто Яйця 80 80 Сардина в маслі - 185 Майонез 70 70 Вихід - 335 Технологія приготування Яйця, зварити круто, охолодити, розрізати повздовж, видалити жовток, протерти його і з’єднати з подрібненою сардиною, додати майонез, перемішати. Отриману масу покласти у білок , з нижньої частини білка зрізати невеликий шматочок так, щоб яйце було стійким. Правила відпуску Подають на закусочній тарілці. Оформляють овочами і ...