Доброго ранку, шановні учні. Ми продовжуємо з вами вивчати тему: "Приготування страв і гврнірів з запечених овочів." ІНСТРУКЦІЙНО–ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Тема: «Приготування страв і гарнірів з овочів» Шляпки грибів фаршировані запечені 1. Організація робочого місця. 2. Підбір посуду, інвентарю, інструментів. Назва сировини Кількість сировини Брутто, г Нетто, г Гриби свіжі (печериці) 324 236 Цибуля 28 20 Олія 5 5 Яйця 0,5 шт. 20 Майонез 20 20 Сир 30 20 Сіль 3 3 Перець 1 1 Кріп 2 2 Вихід: маса н/ф - 350 Вихід: - 300 I .Підготовка сировини. Цибулю – обчистити, помити...
Популярні дописи з цього блогу
Доброго ранку, шановні учні. Тема нашого уроку: "Приготування страв з макаронних виробів, круп, бобових." Інструкційно-технологічна карта Зрази манні, фаршировані цибулею та яйцями № п/п Найменування продуктів Норма вмісту в готовій страві на 1 порцію , г брутто нетто 1. Крупа манна 48 40 2. Молоко 40 40 3. Вода 100 100 Для фаршу: 4. Цибуля ріпчаста 66 57 5. Маргарин 15 15 6. Яйця 1 1/3 щт. 7. Перець чорний мелений 0,01 0,01 8. Сухарі 10 10 9. Масло вершкове 10 10 Вихід: ― 275 ...
Технологічна карта ТІСТЕЧКО «ПЕРСИКИ» Найменування сировини Витрата сировини в, г Борошно 500 Цукор 180 Розпушувач 10 Сметана 50 Яйця 80 Вершкове масло 60 Згущене молоко 200 Горіхи 100 Вихід 1180 Технологія приготування Яйця збити з цукром, додати лимонну кислоту, вершкове масло кімнатної температури, перемішати до утворення однорідної маси. В отриману суміш додати сметану, перемішати. Борошно разом з розпушувачем просіяти в отриману масу, перемішати. Отримане тісто викласти на стіл, замісити до отримання однорідної консистенції. Готове тісто завернути у харчову плівку, поставити у холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити навпіл, скатати у валик. Кожен валик поділити на 10 рівних частин. Кожну частинку скатати у кульку і розділити її навпіл, придати форму напівсфери. Викласти на...
Коментарі
Дописати коментар