БАБА РОМОВА
Ромовая баба классическая рецепт с фото - 1000.menu

Найменування сировини
Витрати сировини, в г
Всього
тісто
сироп
помада
Борошно
369


369
Цукор
94
40
207
341
Масло вершкове
92


92
Яйця
74


74
Сіль
1


1
Дріжджі
18


18
Родзинки
46


46
Ванільна пудра
2


2
Вода
120
44
65
229
Коньяк

4

4
Есенція ромова

0,8

0,8
Жир для змащування форм



13
Всього
816
88,8
293
1210,8
Вихід- 10 шт. по 100 г





Технологія приготування
Готове дріжджове опарне тісто слабкої консистенції поділити на куски:
Маса Ромових баб, в г                                Маса тіста, в г
100                                                                85
1000                                                                                                                            365
1000                                                              770
Ледь підкачати в кульки і викласти в форми у вигляді усіченого конуса з гладкою або гофрованою бічною поверхнею, змащені м'якимжиром, на 1/3 висоти.
Поставити для вистоювання на 30-40 хвилин.
Випікати при t 200-220°C 25-60 хв. (в залежності від маси виробів).
Охолодити, вийняти з форм.
Звужену частину виробів проколити в кількох місцях до середини.
Просочити сиропом, полити помадою.
                                                            https://youtu.be/7CcqC0l457o

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу