БАБА РОМОВА
Найменування сировини
|
Витрати сировини, в г
|
Всього
|
||
тісто
|
сироп
|
помада
|
||
Борошно
|
369
|
369
|
||
Цукор
|
94
|
40
|
207
|
341
|
Масло вершкове
|
92
|
92
|
||
Яйця
|
74
|
74
|
||
Сіль
|
1
|
1
|
||
Дріжджі
|
18
|
18
|
||
Родзинки
|
46
|
46
|
||
Ванільна пудра
|
2
|
2
|
||
Вода
|
120
|
44
|
65
|
229
|
Коньяк
|
4
|
4
|
||
Есенція ромова
|
0,8
|
0,8
|
||
Жир для змащування форм
|
13
|
|||
Всього
|
816
|
88,8
|
293
|
1210,8
|
Вихід- 10 шт. по 100 г
|
Готове дріжджове опарне тісто
слабкої консистенції поділити на куски:
Маса Ромових баб, в г Маса тіста, в г
Маса Ромових баб, в г Маса тіста, в г
100 85
1000 365
1000 770
Ледь підкачати в кульки і викласти в форми у вигляді усіченого конуса з гладкою або гофрованою бічною поверхнею, змащені м'якимжиром, на 1/3 висоти.
Поставити для вистоювання на 30-40
хвилин.
Випікати при t 200-220°C 25-60 хв. (в залежності від маси виробів).
Охолодити, вийняти з форм.
Звужену частину виробів проколити в кількох місцях до середини.
Просочити сиропом, полити помадою.
https://youtu.be/7CcqC0l457o
Коментарі
Дописати коментар