Технологічна карта
ЗДОБА
ДИТЯЧА
Найменування сировини
|
Витрати сировини, г,
|
|
Борошно
|
610,8
|
305,4
|
Цукор
|
103
|
52,5
|
Маргарин
|
142
|
71
|
Меланж
|
85
|
42,5
|
Ваніль
|
1,0
|
0,5
|
Сіль
|
4,6
|
2,4
|
Дріжджі
|
24,3
|
12,5
|
Вода/молоко
|
206
|
103
|
Вихід:
|
1 000
|
500
|
Технологія
приготування
Готове
дріжджове опарне тісто розробляють на вироби різної форми і укладають на
змащені жиром листи. Листи з виробами ставлять на роз стойку на 20-25 хв. Потім
їх випікають при температурі 180-200°С протягом
15-2- хв.
Характеристика
готового виробу
Вироби об’ємної форми.
М’якуш пухкий, пористий.
Поверхня світло-коричневого кольору, гладенька.
Запах приємний, смак солодкий.
https://www.youtube.com/watch?v=CynLOvmUUko
Коментарі
Дописати коментар