Технологічна карта
ЗДОБА ДИТЯЧА


Технллогия приготовления сдоба детская фигурная
Технллогия приготовления сдоба детская фигурная

Найменування сировини

Витрати сировини, г,
Борошно
610,8
305,4
Цукор
103
52,5
 Маргарин
142
71
Меланж
           85          
42,5
Ваніль
1,0
0,5
Сіль
4,6
2,4
Дріжджі
24,3
12,5
Вода/молоко
206
103
Вихід:
1 000
500

Технологія приготування
Готове дріжджове опарне тісто розробляють на вироби різної форми і укладають на змащені жиром листи. Листи з виробами ставлять на роз стойку на 20-25 хв. Потім їх випікають при температурі 180-200°С протягом 15-2- хв.
Характеристика готового виробу
Вироби об’ємної форми.
М’якуш пухкий, пористий.
 Поверхня світло-коричневого кольору, гладенька.
Запах приємний, смак солодкий.


https://www.youtube.com/watch?v=CynLOvmUUko

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу