Доброго дня, шановні учні. Наступна тема: Приготування опарного дріжджового тіста і виробів з нього. Сьогодні Ви маєте приготувати: булочку "Лимонну", булочку "Бріош", дитячу здобу, булочку "Дорожню".
Доброго ранку, шановні учні. Ми продовжуємо з вами вивчати тему: "Приготування страв і гврнірів з запечених овочів." ІНСТРУКЦІЙНО–ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Тема: «Приготування страв і гарнірів з овочів» Шляпки грибів фаршировані запечені 1. Організація робочого місця. 2. Підбір посуду, інвентарю, інструментів. Назва сировини Кількість сировини Брутто, г Нетто, г Гриби свіжі (печериці) 324 236 Цибуля 28 20 Олія 5 5 Яйця 0,5 шт. 20 Майонез 20 20 Сир 30 20 Сіль 3 3 Перець 1 1 Кріп 2 2 Вихід: маса н/ф - 350 Вихід: - 300 I .Підготовка сировини. Цибулю – обчистити, помити у холодній во
Коментарі
Дописати коментар