Технологічна
карта
ТІСТЕЧКО
«ПЕРСИКИ»
Найменування сировини
|
Витрата сировини в, г
|
Борошно
|
500
|
Цукор
|
180
|
Розпушувач
|
10
|
Сметана
|
50
|
Яйця
|
80
|
Вершкове масло
|
60
|
Згущене молоко
|
200
|
Горіхи
|
100
|
Вихід
|
1180
|
Технологія
приготування
Яйця збити з цукром, додати лимонну кислоту, вершкове масло кімнатної
температури, перемішати до утворення однорідної маси.
В отриману суміш додати сметану, перемішати.
Борошно разом з розпушувачем просіяти в отриману масу, перемішати. Отримане
тісто викласти на стіл, замісити до отримання однорідної консистенції.
Готове тісто завернути у харчову плівку, поставити у холодильник на 30 хвилин.
Тісто розділити навпіл, скатати у валик. Кожен валик поділити на 10 рівних
частин. Кожну частинку скатати у кульку і розділити її навпіл, придати форму
напівсфери. Викласти на лист, застелений пергаментним папером на відстані один
від одного 3 см
Випікати при температурі 180°С 15-20
хвилин.
Випичені
частинки, охолодити до температури 30°С, маленьким
ножем вирізати серединку.Отриману крихту перемолоти у бленднрі, додати до
згущеного молока, перемішати. Кожну частинку покласти згущене молоко, в середину покласти горіх і накрити її другою
половинкою. Отримані тістечка поставити у холодильник на 30 хвилин.
Приготувати
сік з буряка і моркви. Одну половинку тістечка обмакнути у буряковий сік,
другу у морквяний, посипати цукром, поставити у холодильник на 30
хвилин.
https://youtu.be/G8oLowjvm
Twhttps://youtu.be/d8b79sj3vTw
Twhttps://youtu.be/d8b79sj3vTw
Коментарі
Дописати коментар