Технологічна карта
ТІСТЕЧКО «ПЕРСИКИ»

Незвичайні тістечка "Персики" начиняють згущеним молоком | Новини ...

Найменування сировини
Витрата сировини в, г
Борошно
500
Цукор
180
Розпушувач
10
Сметана
50
Яйця
80
Вершкове масло
60
Згущене молоко
200
Горіхи
100
Вихід
1180

Технологія приготування
Яйця збити з цукром, додати лимонну кислоту, вершкове масло кімнатної температури, перемішати до утворення однорідної маси.
В отриману суміш додати сметану, перемішати.
Борошно разом з розпушувачем просіяти в отриману масу, перемішати. Отримане тісто викласти на стіл, замісити до отримання однорідної консистенції.
Готове тісто завернути у харчову плівку, поставити у холодильник на 30 хвилин.
Тісто розділити навпіл, скатати у валик. Кожен валик поділити на 10 рівних частин. Кожну частинку скатати у кульку і розділити її навпіл, придати форму напівсфери. Викласти на лист, застелений пергаментним папером на відстані один від одного 3 см
Випікати при температурі 180°С 15-20 хвилин.
Випичені частинки, охолодити до температури 30°С, маленьким ножем вирізати серединку.Отриману крихту перемолоти у бленднрі, додати до згущеного молока, перемішати. Кожну частинку покласти згущене молоко,  в середину покласти горіх і накрити її другою половинкою. Отримані тістечка поставити у холодильник на 30 хвилин.
Приготувати сік з буряка і моркви. Одну половинку тістечка обмакнути у буряковий сік, другу у  морквяний,  посипати цукром, поставити у холодильник на 30 хвилин.
https://youtu.be/G8oLowjvm
     Twhttps://youtu.be/d8b79sj3vTw



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу