Технологічна карта

ЗАВАРНЕ ТІСТЕЧКО «ТРУБОЧКА»



Заварні з кремом Київський БКК


Сировина
Кількість, в г
ВСЬОГО
тісто
крем білковий
Борошно в/г
960

960
Яйця
960/24

960
Маргарин
500

500
Сіль
20

20
Вода
1000

1000
Цукор

1200
1200
Білки (яєчні)

384/16
384
Ванільний цукор

20
20
Кислота лимонна

2
2
Жир для змащування дека
40

40
Цукрова пудра для посипання виробів


170
Всього
3480
1606
5256
Вихід - 100 шт. х 45 г

Технологія приготування
Заварне тісто за допомогою кондитерського мішка з зубчатою трубочкою діаметром 1,5 см відсадити на змащені жиром дека у вигляді кульок, вагою 34г.
Випікати заварні напівфабрикати при температурі 240 - 250 С 15-20 хвилин, а потім при температурі 200 С - 10 хвилин до готовності.
Охолоджені заготівки наповнити білковим заварним кремом (16 г) за допомогою кондитерського мішка з трубочкою діаметром 0,8 мм.
Готові вироби посипати цукровою пудрою.
Вимоги до якості:
Форма кругла.
Поверхня рівномірно посилана цукровою пудрою, злегка випукла, з малюнком.
Колір темно -кремовий.
М'якуш добре пропечений, сухий..
Смак і запах випеченого заварного напівфабрикату, крему, ароматичних речовин.



Технологічна карта

ЗАВАРНЕ ТІСТЕЧКО "КІЛЬЦЕ"

 Домашня випічка на замовлення у Львові- Tortissimo
Сировина
Кількість, в г
ВСЬОГО
тісто
крем білковий
Борошно в/г
960

960
Яйця
960/24

960
Маргарин
500

500
Сіль
20

20
Вода
1000

1000
Цукор

1200
1200
Білки (яєчні)

384/16
384
Ванільний цукор

20
20
Кислота лимонна

2
2
Жир для змащування дека
40

40
Цукрова пудра для посипання виробів


170
Всього
3480
1606
5256
Вихід - 100 шт. х 45 г

Технологія приготування
Заварне тісто за допомогою кондитерського мішка з зубчатою трубочкою діаметром 1,5 см відсадити на змащені жиром дека у вигляді кульок, вагою 34г.
Випікати заварні напівфабрикати при температурі 240 - 250 С 15-20 хвилин, а потім при температурі 200 С - 10 хвилин до готовності.
Охолоджені заготівки наповнити білковим заварним кремом (16 г) за допомогою кондитерського мішка з трубочкою діаметром 0,8 мм.
Готові вироби посипати цукровою пудрою.
Вимоги до якості:
Форма кругла.
Поверхня рівномірно посилана цукровою пудрою, злегка випукла, з малюнком.
Колір темно -кремовий.
М'якуш добре пропечений, сухий..
Смак і запах випеченого заварного напівфабрикату, крему, ароматичних речовин.




  



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу