Технологічна
карта
ЗАВАРНЕ ТІСТЕЧКО «ТРУБОЧКА»
Сировина
|
Кількість, в г
|
ВСЬОГО
|
|
тісто
|
крем білковий
|
||
Борошно в/г
|
960
|
960
|
|
Яйця
|
960/24
|
960
|
|
Маргарин
|
500
|
500
|
|
Сіль
|
20
|
20
|
|
Вода
|
1000
|
1000
|
|
Цукор
|
1200
|
1200
|
|
Білки (яєчні)
|
384/16
|
384
|
|
Ванільний цукор
|
20
|
20
|
|
Кислота лимонна
|
2
|
2
|
|
Жир для змащування дека
|
40
|
40
|
|
Цукрова пудра для посипання
виробів
|
170
|
||
Всього
|
3480
|
1606
|
5256
|
Вихід - 100 шт. х 45 г
Технологія приготування
Заварне тісто за допомогою кондитерського мішка з
зубчатою трубочкою діаметром 1,5 см відсадити на змащені жиром дека у вигляді
кульок, вагою 34г.
Випікати заварні напівфабрикати при температурі 240
- 250 С 15-20 хвилин, а потім при температурі 200 С - 10 хвилин до готовності.
Охолоджені заготівки наповнити білковим заварним
кремом (16 г) за допомогою кондитерського мішка з трубочкою діаметром 0,8 мм.
Готові вироби посипати цукровою пудрою.
Вимоги до
якості:
Форма кругла.
Поверхня рівномірно
посилана цукровою пудрою, злегка випукла, з малюнком.
Колір темно -кремовий.
М'якуш добре
пропечений, сухий..
Смак і запах випеченого
заварного напівфабрикату, крему, ароматичних речовин.
Технологічна
карта
ЗАВАРНЕ ТІСТЕЧКО "КІЛЬЦЕ"
Сировина
|
Кількість, в г
|
ВСЬОГО
|
|
тісто
|
крем білковий
|
||
Борошно в/г
|
960
|
960
|
|
Яйця
|
960/24
|
960
|
|
Маргарин
|
500
|
500
|
|
Сіль
|
20
|
20
|
|
Вода
|
1000
|
1000
|
|
Цукор
|
1200
|
1200
|
|
Білки (яєчні)
|
384/16
|
384
|
|
Ванільний цукор
|
20
|
20
|
|
Кислота лимонна
|
2
|
2
|
|
Жир для змащування дека
|
40
|
40
|
|
Цукрова пудра для посипання
виробів
|
170
|
||
Всього
|
3480
|
1606
|
5256
|
Вихід - 100 шт. х 45 г
Технологія приготування
Заварне тісто за допомогою кондитерського мішка з
зубчатою трубочкою діаметром 1,5 см відсадити на змащені жиром дека у вигляді
кульок, вагою 34г.
Випікати заварні напівфабрикати при температурі 240
- 250 С 15-20 хвилин, а потім при температурі 200 С - 10 хвилин до готовності.
Охолоджені заготівки наповнити білковим заварним
кремом (16 г) за допомогою кондитерського мішка з трубочкою діаметром 0,8 мм.
Готові вироби посипати цукровою пудрою.
Вимоги до
якості:
Форма кругла.
Поверхня рівномірно
посилана цукровою пудрою, злегка випукла, з малюнком.
Колір темно -кремовий.
М'якуш добре
пропечений, сухий..
Смак і запах випеченого
заварного напівфабрикату, крему, ароматичних речовин.
Коментарі
Дописати коментар