Доброго ранку, шановні учні. Ми продовжуємо з вами вивчати тему: "Приготування страв і гврнірів з запечених овочів." ІНСТРУКЦІЙНО–ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Тема: «Приготування страв і гарнірів з овочів» Шляпки грибів фаршировані запечені 1. Організація робочого місця. 2. Підбір посуду, інвентарю, інструментів. Назва сировини Кількість сировини Брутто, г Нетто, г Гриби свіжі (печериці) 324 236 Цибуля 28 20 Олія 5 5 Яйця 0,5 шт. 20 Майонез 20 20 Сир 30 20 Сіль 3 3 Перець 1 1 Кріп 2 2 Вихід: маса н/ф - 350 Вихід: - 300 I .Підготовка сировини. Цибулю – обчистити, помити у холодній во
Популярні дописи з цього блогу
Технологічна карта ТІСТЕЧКО «ПЕРСИКИ» Найменування сировини Витрата сировини в, г Борошно 500 Цукор 180 Розпушувач 10 Сметана 50 Яйця 80 Вершкове масло 60 Згущене молоко 200 Горіхи 100 Вихід 1180 Технологія приготування Яйця збити з цукром, додати лимонну кислоту, вершкове масло кімнатної температури, перемішати до утворення однорідної маси. В отриману суміш додати сметану, перемішати. Борошно разом з розпушувачем просіяти в отриману масу, перемішати. Отримане тісто викласти на стіл, замісити до отримання однорідної консистенції. Готове тісто завернути у харчову плівку, поставити у холодильник на 30 хвилин. Тісто розділити навпіл, скатати у валик. Кожен валик поділити на 10 рівних частин. Кожну частинку скатати у кульку і розділити її навпіл, придати форму напівсфери. Викласти на
ІНСТРУКЦІЙНО–ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА Тема: «Приготування страв і гарнірів з овочів» Кольорова капуста запечена з курячим філе та сиром Назва сировини Кількість сировини Брутто, г Нетто. г Куряче філе 400 390 Кольорова капуста 450 430 Молоко 200 200 Яйця 120 120 Панірувальні сухарі 25 25 Сир твердий 200 200 Масло рослинне 25 25 Сіль, перець За смаком За смаком 1. Організація робочого місця. 2. Підбір посуду, інвентарю, інструментів. Послідовність приготування. Капусту вимити і розібрати на суцвіття; Залити кип ’ ятком, залишити на 3-5 хв. Злити воду, обсушити капусту. Куряче філе помити, обсушити, нарізати
Коментарі
Дописати коментар